IBIZA EXPERIENCE

Gedurende 4 tot 5 dagen nemen we je graag mee naar het meest besproken eiland van Spanje om daar te genieten van gezonde maaltijden, een gezellige sfeer, een prachtige locatie en niet te vergeten een lekkere dosis sportiviteit onder begeleiding van personal trainer Pascal Jansen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een paar onvergetelijke dagen van te maken.

De keuze is aan jou aan welke activiteiten je mee wilt doen en welke kamer het beste bij jou past. Elke ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar en het diner bereiden we samen. Een geweldige kok heeft de  menu's samengesteld dus aan ons de taak om iets lekkers op tafel te zetten. 

Buiten lekker en gezond eten staat er nog veel meer op het programma zoals: 's ochtends yoga op het dakterras, een avondrun op het strand, circuittraining bij het zwembad, snorkelen in de azuurblauwe zee, bootcamp in de historische oude stad, een mountainbike GPS tocht en als dit nog niet genoeg is kan je na al deze inspanningen een professionele sportmassage van Lisa Phernambucq (van Fysio Exact) krijgen.

Looptrainingen en de bijbehorende technieken worden gegeven door Berry Snoeren (van Runnersworld) waarbij hij je ook graag adviseert over de juiste schoenen en kleding die bij jou past.

Vol energie en met een glimlach genieten!

BOOK NOW
pascal athlete PT